Fitness Camp 2024 – První velké sportování! (Po 19.8.)

19.08.2024 23:50

První ráno campu a snídaně lehce po sedmé. Jinak to prostě nejde, když pronájem bazénu máme již v 8:30. Ale zvládáme i přes bariéru důchodců v Lidlu, kam jezdíme ráno pro čerstvé pečivo. Bazén krásně voní chlorem a plavci ukrajují první metry tréninku. Rozkoukání a boj o přežití… Hodinka utekla a my se pro dnešek loučíme a s lepším pocitem odcházíme, za drobného deště, z „ Tyršáku“.

Po svačině a odpočinku nás čeká venkovní workout ve formě kruhových tréninků. Tradičně netradiční prvky dávají nejen zabrat a dokáží vyloudit úsměv na tváři. Za dunivé hudby makáme, potíme se…

Protažení, vychladnutí a oběd. Toť vše za jedno dopoledne. Po poledním klidu oschla cyklostezka a my vyrážíme na inline bruslení! Nejprve po novém koberci vedoucího od elektrárny až po hranice SC Nbk. Dál už to trochu drkotá, ale bojujeme, někteří i s gravitací, která tě přitahuje nebezpečně k asfaltu. Nejrychlejší zvládají dojet do Polabce a zpět. Ostatní dle svých možností a schopností. Nový most v Babíně je však limitem pro všechny!

Odpočinek, svačina a příprava na podvečerní pískoviště. Ladíme míče, soutěže, štafety…

Rychlá večeře a na sedmou nástup na beach. Sluníčko svítí a písek je již suchý. Paráda! Běháme, strečujeme, závodíme. Zaslouženě následně začínáme bušit do míčů a začíná část hrací. Na obou kurtech se plácá volejbal a je veselo!

Stmívá se a tak hurá na základnu, osprchovat, dát si druhou večeři, pofoukat bolístky, pyžamka, pohádku a Dobrou s kobrou…

Nabíráme síly a sníme o zítřejším programu, který bude podobně bohatý, jako ten dnešní!

Pšt…už je po večerce :-)

(mh)

Fotogalerie – pondělí 19. 8. 2024 (klikněte na fotku)