FC 2024 – Míče a míčky (den pátý)

22.08.2024 23:07

Dopolední program odstartoval dnes o trochu později a celkově se měnilo schéma nástupu na bazén. Díky tomu mohli plavci zaslouženě spát až do osmé hodiny.  

Nápad využít na campu basketbalistu nebyl vůbec špatný a musíme pochválit Denise, jak ve svém věku, skvěle připravil a šéfoval hodince na hřišti!

Svačina a šlo se na bazén. Tam už první  „marodi“ sledovali trénink v tričku, ale na odpolední zápolení se už většina z únavy a bolesti dostala.

Oběd a polední klid dodal plavců sil a odpoledne se šlo na atletiku. Tam byl jasně daný úkol. Rozcvičit se a zvládnout test na 1500m. Taktika a panika se mísila a prakticky jiné téma nerezonovalo již od rána. Startovní výstřel na první rozběh na trati. Za 5 -7 minut následoval start druhé skupiny. 

Všichni to svým způsobem zvládli a test dokončili!

Odměnou za toto „utrpení“ byla hodinka klidu na minigolfu. Sice stařičký, oprýskaný, ale stále funkční areál, hezky ve stínu a klidu Rémy.

Večeře na čínský způsob a po osobním volnu se vyráželo na softbal na Veslák. Tam dvě početná družstva poměřila síly, um i nervy v přátelském utkání. 

Bohužel hned první, druhá směna a výsledek celého zápasu byl téměř jasný. Ale zápas se dohrál a po osmě večerní, za nádherného západu slunce za kostelem a elektrárnou jsme se vraceli na základnu. Tam na nás čekala druhá večeře ve formě grilování buřtů a klobásek. Taková každoroční klasika posledního večera.

Sprchování a večerka s přáním hezkých snů. 

Stejně jako všem věrným čtenářům z řad rodičů!

(mh)

PS: zítra budeme končit camp okolo 14:00 hodiny

Fotogalerie dne